Collier Golden Pearl in een kommetje

29,95 incl btw

Een kettinkje met een prachtige parel in een kommetje. De Parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk!

Categorie:

Golden Pearl kettinkje

Parels zijn een mooie trend. Deze parel is in een “kommetje” ingelegd.
Een prachtige hanger!

Parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk!

Ontwerper van TABOO sieraden

Prachtige eigen ontwerp kettinkje Golden Pearl is een bijzonder mooie stijlvol trendy  kettinkje.

Mathilda Wagenaar is de persoon achter dit TABOO kettinkje.

Zij is degene die alle sieraden ontwerpt én maakt. Ze vind het jammer dat er zoveel massaproductie in de wereld is en daarom wil zij laten zien dat het ook kleinschaliger kan, echter wel voor een vriendelijke prijs.  Bij grote producties werkt zij samen met een sociale werkplaats. Zij werken met jongeren die om wat voor reden dan ook graag willen re-integreren op de arbeidsmarkt. Op deze manier houdt zij de productie dichtbij huis en kan ik iets betekenen voor deze jongeren.

Trendy en toch uniek

Haar ontwerpen doen mee met de trends, maar zij probeert haar ontwerpen nét een beetje anders te maken dan de massa!

Ontdek jezelf en blijf altijd dicht bij jezelf. Veel mensen doen erg veel moeite om vooral “die ander te zijn”. Jammer, want we zijn allemaal uniek en bijzonder! Wij hoeven onszelf niet te ontdekken. Wij zijn altijd dicht bij onszelf gebleven. Authentiek, rebels, energiek, een tikkeltje impulsief wellicht. En daardoor in de ogen van de massa juist anders. Wij hebben het over vandaag en kijken naar morgen. Terugkijken doen we niet. Zie het onbekende en sla nieuwe wegen in.

Niet stilstaan: ontdekken en vind jezelf!

Wist je?

De parel is kwetsbaarder dan andere edelstenen doordat het uit een relatief zacht, organisch materiaal bestaat. Deze kwetsbaarheid zie je ook terug komen in de eigenschappen. De parel staat voor eerlijkheid en integriteit. Hij schenkt je begrip, acceptatie en inzichten aangaande jezelf en anderen. De steen staat voor wijsheid, transformatie, rust en vrede. Parel helpt je emotioneel in balans te komen. Hij bevordert de spirituele groei middels kennisbronnen van hogere energieën en helpt je in contact te komen met gidsen uit parallelle werelden.

Kettinkje Golden Pearl: leuk om cadeau te geven en te krijgen!

Scroll naar boven