Ketting met mandala hanger goud brons

19,00 incl btw

Kettinkje met prachtige creatief tijdloos mandala hanger goud brons. Door het delicate ontwerp ziet het hangertje er zeer stijlvol uit en is het een waar genoegen om het te dragen.

Categorie:

Kettinkje met hanger Mandala goud brons

Dit fijne kettinkje met gevuld bloemenpatroon geeft elke look elegantie – zeker in combinatie met de bijpassende oorbellen – en geeft niet alleen alledaagse looks net dat beetje extra.

Afmetingen hanger: ø 17mm
Materiaal: goudbrons (nikkelvrij)

Dit sieraad krijgt in de loop van de tijd een patina,  mocht je het niet mooi vinden – dat kan worden verwijderd met het meegeleverde schuursponsje.

Een mooi sieraad voor iedereen

Voor iedereen die op zoek is naar een tijdloos sieraadontwerp met dat creatieve iets, biedt het jonge sieradenlabel KOSAE (spreek uit: kosaё) uit Berlijn een divers repertoire aan oorbellen, armbanden en kettingen.
Het filigrane werk van het Berlijnse sieradenlabel fascineert met ongewone en unieke patronen die de sieraden onmiskenbaar maken.

Dit is wat onze sieraden onderscheidt:

– unieke, buitengewone sieradenontwerpen
– een sieraad van hoge kwaliteit
– toegepast goudsmid vak
– ambachtelijke sieraden (handgemaakt)
– verfijnde patronen voor verschillende smaken en gelegenheden
– geen materialen van twijfelachtige oorsprong
– leefde maatschappelijke verantwoordelijkheid
– eerlijke prijzen
– eerlijke productie in Duitsland (Berlijn)

Mandala

Het woord mandala stamt uit het Sanskriet (een oude Indische taal) en betekent letterlijk ‘magische cirkel’, of ‘magisch wiel’. Volgens oude oosterse wijsheden dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking. Ze maken je bewust van de oneindigheid van het bestaan en de verbinding met alles om je heen.

Kettinkje met mooie mandala hanger: leuk om cadeau te geven en te krijgen!

Scroll naar boven