Ketting levensboom goud stainless steel

19,95 incl btw

Een levensboom ketting, ook wel tree of life ketting genoemd, is een mooie spiritueel symbool die je altijd en overal met je kunt meedragen.

Categorie:

Levensboom kettinkje goud

Verfijnd jasseron van stainless steel met een levensboom als hanger.

Een levensboom ketting, ook wel tree of life ketting genoemd, is een mooie spiritueel symbool die je altijd en overal met je kunt meedragen.

Het dragen van een levensboom kettinkje

Een levensboom collier ofwel tree of life kettinkje staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling en geeft kracht en evenwicht in je leven. Het kan betekenen dat jij net als de levensboom bent. Voeten op de aarde, en het hoofd (en de armen) in de lucht. Zo laat je zien dat je sterk in je schoenen staat, nuchter bent en je positief en vol goede hoop en geloof in het leven staat.

Ontwerper van TABOO sieraden

Prachtige eigen ontwerp kettinkje levensboom goud is een bijzonder mooie stijlvol trendy  kettinkje.

Mathilda Wagenaar is de persoon achter dit TABOO kettinkje.

Zij is degene die alle sieraden ontwerpt én maakt. Ze vind het jammer dat er zoveel massaproductie in de wereld is en daarom wil zij laten zien dat het ook kleinschaliger kan, echter wel voor een vriendelijke prijs.  Bij grote producties werkt zij samen met een sociale werkplaats. Zij werken met jongeren die om wat voor reden dan ook graag willen re-integreren op de arbeidsmarkt. Op deze manier houdt zij de productie dichtbij huis en kan ik iets betekenen voor deze jongeren.

Trendy en toch uniek

Haar ontwerpen doen mee met de trends, maar zij probeert haar ontwerpen nét een beetje anders te maken dan de massa!

Ontdek jezelf en blijf altijd dicht bij jezelf. Veel mensen doen erg veel moeite om vooral “die ander te zijn”. Jammer, want we zijn allemaal uniek en bijzonder! Wij hoeven onszelf niet te ontdekken. Wij zijn altijd dicht bij onszelf gebleven. Authentiek, rebels, energiek, een tikkeltje impulsief wellicht. En daardoor in de ogen van de massa juist anders. Wij hebben het over vandaag en kijken naar morgen. Terugkijken doen we niet. Zie het onbekende en sla nieuwe wegen in.

Niet stilstaan: ontdekken en vind jezelf!

De werkwijze van Mathilda is een werkwijze die past in het concept van Flowever. Daarom is er gekozen om enkele van haar producten op te nemen in ons assortiment.

Mooi  kettinkje met levensboom: leuk om cadeau te geven en te krijgen!

Scroll naar boven