Oorbel Briljant verguld druppelvorm

29,00 incl btw

Prachtige handgemaakte oorbelletje Briljant verguld is een bijzonder mooie stijlvolle oorbel. Iedereen is het waard om er mooi en stijlvol uit te zien!

Categorie:

Oorbelletje Briljant verguld

Deze trendy oorbel uit Berlijn in een prachtige druppelvorm laten de facetten van een diamantslijpsel zien. Het zijn glanzende allrounders en een tijdloze musthave voor je sieradencollectie.

Afmetingen: 21x14mm

Materiaal: verguld messing
Materiaal oorhaak: verguld messing, nikkelvrij (hypoallergeen, wat deze oorhaak bijzonder geschikt maakt voor klanten met metaalgevoeligheid)

Dit sieraad is waterdicht en verkleurt niet!

Een mooi oorbelletje voor iedereen

Voor iedereen die op zoek is naar een tijdloos sieraadontwerp met dat creatieve iets, biedt het jonge sieradenlabel KOSAE (spreek uit: kosaё) uit Berlijn een divers repertoire aan oorbellen, armbanden en kettingen.
Het filigrane werk van het Berlijnse sieradenlabel fascineert met ongewone en unieke patronen die de sieraden onmiskenbaar maken.

Prachtige handgemaakte oorbelletje Fancy is een bijzonder mooie stijlvolle oorbel.  Iedereen is het waard om er mooi en stijlvol uit te zien!

Sieraden zijn iets persoonlijks. Daarom is geprobeerd om een assortiment samen te stellen welke niet met de massa mee gaat. Oorbelletje Briljant is met uitstek een sieraad in het assortiment van Flowever dat heel mooi, creatief en stijlvol is. Dit prachtige sieraad is met de hand gemaakt.

Al onze sieraden maken dat je er mooier, netjes en verzorgd uit ziet. Daarnaast zijn onze sieraden ook een middel om iets van jezelf te laten zien. Tevens kun je aan onze sieraden een emotionele betekenis geven.

wat onze sieraden onderscheidt:

– unieke, buitengewone sieradenontwerpen
– sieraden van hoge kwaliteit
– toegepast goudsmid vak
– ambachtelijke sieraden (handgemaakt)
– verfijnde patronen voor verschillende smaken en gelegenheden
– geen materialen van twijfelachtige oorsprong
– leefde maatschappelijke verantwoordelijkheid
– eerlijke prijzen
– duurzame verpakking
– eerlijke productie in Duitsland (Berlijn)

Mooi oorbelletje: leuk om cadeau te geven en te krijgen!

Scroll naar boven