De allermooie stainless steel collier Cecilia

34,95 incl btw

Prachtige eigen ontwerp kettinkje Cecilia is een bijzonder mooie stijlvol trendy  kettinkje Iedereen is het waard om er mooi en stijlvol uit te zien!

Categorie:

TABOO kettinkje Cecilia

Stainless steel ketting met mooie hanger van brass metaal met gekleurde zirkonias en een mix van epoxy en kunsthars.

Ontwerper van TABOO sieraden

Prachtige eigen ontwerp collier Cecilia is een bijzonder mooie stijlvol trendy  kettinkje.

Mathilda Wagenaar is de persoon achter dit TABOO kettinkje.

Trendy en toch uniek

Zij is degene die alle sieraden ontwerpt én maakt. Ze vind het jammer dat er zoveel massaproductie in de wereld is en daarom wil zij laten zien dat het ook kleinschaliger kan, echter wel voor een vriendelijke prijs.  Bij grote producties werkt zij samen met een sociale werkplaats. Zij werken met jongeren die om wat voor reden dan ook graag willen re-integreren op de arbeidsmarkt. Op deze manier houdt zij de productie dichtbij huis en kan ik iets betekenen voor deze jongeren.

Haar ontwerpen doen mee met de trends, maar zij probeert haar ontwerpen nét een beetje anders te maken dan de massa!

Blijf dicht bij jezelf

Ontdek jezelf en blijf altijd dicht bij jezelf. Veel mensen doen erg veel moeite om vooral “die ander te zijn”. Jammer, want we zijn allemaal uniek en bijzonder! Wij hoeven onszelf niet te ontdekken. Wij zijn altijd dicht bij onszelf gebleven. Authentiek, rebels, energiek, een tikkeltje impulsief wellicht. En daardoor in de ogen van de massa juist anders. Wij hebben het over vandaag en kijken naar morgen. Terugkijken doen we niet. Zie het onbekende en sla nieuwe wegen in.

Mooi  kettinkje Cecilia: leuk om cadeau te geven en te krijgen!

Scroll naar boven