,

Mok lieve mama

6,95 incl btw

Wie wil zijn of haar mama niet verwennen met zo’n leuke mok?

Artikelnummer: FM 220001 Categorieën: ,

Kadootje sturen mok lieve mama

Een Origineel kadootje sturen wanneer jij maar wil. Hoe leuk is dat? Laat je inspireren en bestel vandaag eenvoudig één van de leuke verassingen. Voor elke ontvanger kun je een kadootje sturen. Het leukste kadootje vindt je in het assortiment van Flowever.

Wie wil zijn of haar mama niet verwennen met zo’n leuke mok?
In de drukte van alle dag, kan een moeder intens genieten om even een moment voor haar zelf te pakken met een kop thee of koffie op de bank, even lekker genietend van het hier en nu.
Deze Enjoy mok heeft een zachte kleur, en heeft een handgeschilderde design. De liefdevolle tekst op zowel de voorkant als binnenkant van de mok zorgt ervoor dat men dagelijks kan genieten van dit fijne cadeau!
Deze mok heeft een afmeting van 12 cm lang, 9 cm breed en 8,5 cm hoog en is gemaakt van porselein. De inhoud van de mok is 300ml. De giftbox is gemaakt van karton en heeft een afmeting van 13 cm lang, 9,2 cm breed en 9 cm hoog. De mok is uiteraard vaatwasser bestendig.
Een cadeaupakketje in combinatie met een mok en losse thee kan op maat gemaakt worden!

Een cadeau pakketje in combinatie met een mok en losse thee kan op maat gemaakt worden!
Vraag naar de mogelijkheden bij Flow-ever. Tel. 06-23930939

Kadootje sturen

Een klein kadootje sturen zegt soms meer dan duizend woorden. Hier vindt u heel veel leuke, lieve, originele en stoere kadootjes voor alle gelegenheden. Of u nu iemand een hart onder de riem wilt steken, iemand wilt bedanken, feliciteren of wil laten weten wat iemand voor u betekent, bij Flowever vindt u alles bij elkaar!

Soms is een kleine kadootje sturen ideaal als aanvulling op een ander groter cadeau. Of het nu samen het kleine kadootje stuurt  met een mooi kunstbloemen veldboeket of u geeft  alleen de klein presentjes. Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een kadootje waar aandacht aan is besteed.

Wilt u een kadootje sturen maar u bent niet specifiek naar iets of zoek of het staat nog niet vast. Weet u niet wat u precies wilt of heeft u geen idee welk kadootje sturen. Geen probleem, u heeft een goed overzicht op de site en u mag altijd bellen voor persoonlijk advies.

Een kadootje sturen is altijd leuk en om een verrassing te krijgen is nog leuker!

Scroll naar boven