,

Wensparel geluk

9,95 incl btw

Een prachtige parel; een schitterend symbool in een stijlvolle hanger. Een waardevol geschenk voor een bijzonder mens.

Artikelnummer: FM 200002 Categorieën: ,

Kadootje sturen wensparel geluk

Een Origineel kadootje sturen wanneer jij maar wil. Hoe leuk is dat? Laat je inspireren en bestel vandaag eenvoudig één van de leuke verassingen. Voor elke ontvanger kun je een kadootje sturen. Het leukste kadootje vindt je in het assortiment van Flowever.

De Parel: Een van de meest waardevolle geschenken ter wereld en al eeuwenlang het symbool van geluk en liefde.
Een prachtige parel; een schitterend symbool in een stijlvolle hanger. Een waardevol geschenk voor een bijzonder mens. Om voor altijd te koesteren en met plezier te dragen. Verborgen in de oester zit een parel die een witte, crème, perzik, lavendel of gouden kleur bevat. Uw wensparel is een natuurlijk product waardoor niet te zeggen is welke kleur parel zich in de schelp bevindt.
Tekst op de geschenkbox:
Vanuit de grond van mijn hart wens ik je alle geluk, liefde en voorspoed van de wereld. Gewoon omdat je het verdient.

Uitleg:
1. Doe een wens en open vervolgens het blikje.
2. Open voorzichtig de schelp en haal de parel eruit
3. Verwijder eenvoudig de hanger van de ketting
4. Plaats de parel in de hanger en doe de hanger weer terug aan de ketting.
Veel draag plezier!

Kadootje sturen

Een klein kadootje sturen zegt soms meer dan duizend woorden. Hier vindt u heel veel leuke, lieve, originele en stoere kadootjes voor alle gelegenheden. Of u nu iemand een hart onder de riem wilt steken, iemand wilt bedanken, feliciteren of wil laten weten wat iemand voor u betekent, bij Flowever vindt u alles bij elkaar!

Soms is een kleine kadootje sturen ideaal als aanvulling op een ander groter cadeau. Of het nu samen het kleine kadootje stuurt  met een mooi kunstbloemen veldboeket of u geeft  alleen de klein presentjes. Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een kadootje waar aandacht aan is besteed.

Wilt u een kadootje sturen maar u bent niet specifiek naar iets of zoek of het staat nog niet vast. Weet u niet wat u precies wilt of heeft u geen idee welk kadootje sturen. Geen probleem, u heeft een goed overzicht op de site en u mag altijd bellen voor persoonlijk advies.

Een kadootje sturen is altijd leuk en om een verrassing te krijgen is nog leuker!

 

Scroll naar boven