Kunstboeket Demi

89,00 incl btw

Zijden veldboeket Demi geeft een ruimte een frisse uitstraling en maakt dat mensen zich welkom voelen. Een heel mooi boeket wat elke ruimte een thuis gevoel geeft. Prijs boeket is exclusief vaas.

De hoogte van het boeket is ongeveer 50 cm.
Elk exemplaar is uniek en wordt met de hand gemaakt.

Categorie:

Zijden veldboeket Demi

De Viburnum, Campanula, Magriet, Hortensia,  Cosmos licht blauw maken het zijden veldboeket Demi gecombineerd  met natuurlijke decoratie tot een prachtige eyecatcher in uw huis. De combinatie van frisse kleuren en namaak geplukte bloemen maakt dat dit boeket u een gevoel van rust geeft in uw eigen huis.

Dit is wat mensen vragen:

Ik dacht dat het echte bloemen waren. “Waar heb je die vandaan?”

Prachtig zijden veldboeket

Wilt u altijd al een prachtige bos bloemen op tafel hebben staan, maar wilt u niet elke week geld uitgeven bij de bloemist. Dan kunt u kiezen voor het  prachtige zijden veldboeket Demi Celine. Met dit boeket creëer je dezelfde sfeer in huis als met echte bloemen. Zet de kunstbloemen in een prachtige vaas op tafel en geef uw woonruimte of werkruimte een kleurrijke boost!

Nauwelijks van echt te onderscheiden

Kunstbloemen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Een belangrijke reden hiervoor is de kwaliteit die enorm is verbeterd. Uiteraard kunt u de kunstbloemen van zijden veldboeket Demi ook los gebruiken. Elke bloem is gemaakt van hoogwaardige materialen en blijft eindeloos mooi.

Onze kunstbloemen zijn door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld, waardoor ze nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden zijn.

Kwaliteit zijden veldboeket van prachtige kunstbloemen

Flowever heeft een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige kunstbloemen beschikbaar. Nauwelijks van echt te onderscheiden. Wij bieden u prachtige boeketten aan of in overleg met ons samengesteld. Ook kunt u kiezen uit een assortiment losse bloemen. Combineer verschillende prachtige zijdenbloemen tot een mooi boeket dat past bij uw persoonlijke wensen.

De allermooiste zijden bloemen

Op www.flowever.nl vind je de allermooiste zijden bloemen  Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en prachtig afgewerkt. Onze kunstbloemen zijn bijna niet van echte bloemen te onderscheiden. De allermooiste kunstbloemen voor in de woonkamer, kantoor of winkel waar je jaren optimaal van kunt genieten kunt u vinden bij Flow-ever.

Waarom zijden veldboeket?

  • geen vieze vaas of vieze geurtjes van kunstbloemen
  • je hoeft het zijden veldboeket niet schuin af te snijden
  • onderhoudsvriendelijk: een kunstbloem valt niet uit, en heeft geen water nodig
  • Zijden bloemen gaan niet hangen
  • mooie nepbloemen kunnen tegen een stootje
  • een zijden veldboeket is nauwelijks van echt te onderscheiden

Speciale Wensen?

Heb je een speciale wens wat betreft kunstbloemen in gedachte, maar vind je in de Flowever  collectie niet helemaal wat je zoekt? Wil je iets speciaals laten maken of een zijden boeket of kunst bloemstuk in een bestaande bloempot in een kleur welke past in uw interieur. Dat kan! Het is voor mij een uitdaging om iets passend te maken voor elke gelegenheid.

Mag een zijden boeket in het water staan?

We zien dat veel mensen kunstbloemen in het water zetten omdat ze graag een realistisch aangezicht creëren. De stelen hebben stevigheid door een ijzerdraad aan de binnenzijde. Bij langdurige blootstelling aan water kan de draad van de bloemen gaan roesten. Daarom zou ik het niet adviseren om zijden veldboeket Demi in het water te zetten.

Een oplossing kan zijn om het boeket in een gekleurde vaas te zetten.

Een passende vaas bij uw veldboeket kunst

Kies nog wel een bijpassende vaas uit, want het exemplaar op de afbeelding wordt niet meegeleverd bij uw bestelling. Indien gewenst kunt u een passende vaas bestellen in de webshop van Flowever.

Een passende vaas is erg persoonlijk en afhankelijk van je interieur en welke sfeer je wilt creëren. Een glazen vaas is tijdloos en past bij elk interieur. Een gekleurde vaas kan soms meer het woaw effect creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies het gene waar jij blij van wordt.

Het zijden veldboeket Demi bestaat uit verschillende soorten bloemen die bijeengebonden zijn met een touwtje. Het touwtje mag u los knippen en de bloemen los in de vaas laten vallen. De keuze is aan U.

Kan ik de het zijden veldboeket Demi knippen op maat van de vaas?

Indien je de kunstbloemen beter passend wilt maken voor de vaas dan kun je de stelen van de bloemen zelf inkorten. In verband met de ijzerdraad in de bloemstelen is het verstandig om een knijptang te gebruiken om de stelen korter te maken. Heb je een vaas die niet doorzichtig is? Je kunt de stelen van de kunstbloemen ook gemakkelijk ombuigen.

Heel veel plezier met je aankoop! Je blijft genieten met de kunstbloemen van Flowever!!

Scroll naar boven