Kunstboeket Linsey

138,85 incl btw

Kunstbloemen veldboeket Linsey geeft een ruimte een warme uitstraling en maakt dat mensen zich welkom voelen. Een prachtig boeket wat elke ruimte een thuis gevoel geeft. Prijs boeket is exclusief vaas.

De hoogte van het boeket is tussen de 60-55 cm.

Elk exemplaar is uniek en wordt met de hand gemaakt.

 

Categorie:

Kunstbloemen veldboeket kleurrijke dag

De gele en rode Rudbecca, Delphinium, Magriet en de Lecycesteriatak geven het kunstbloemen veldboeket  een warme uitstraling. Warme kleuren geeft een ruimte een warme uitstraling en maakt dat mensen zich welkom voelen.

Dit is wat mensen vragen:

Ik dacht dat het echte bloemen waren. “Waar heb je die vandaan?”

Prachtige kunstbloemen veldboeket

Wilt u altijd al een prachtige bos bloemen op tafel hebben staan, maar wilt u niet elke week geld uitgeven bij de bloemist. Dan kunt u kiezen voor prachtige kunstbloemen veldboeket . Met dit boeket creëer je dezelfde sfeer in huis als met echte bloemen. Zet de kunstbloemen in een prachtige vaas op tafel en geef uw woonruimte of werkruimte een kleurrijke boost!

Nauwelijks van echt te onderscheiden

Kunstbloemen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Een belangrijke reden hiervoor is de kwaliteit die enorm is verbeterd. Uiteraard kunt u de kunstbloemen van kunstbloemen veldboeket kleurrijke dag ook los gebruiken. Elke bloem is gemaakt van hoogwaardige materialen en blijft eindeloos mooi.  Onze kunstbloemen zijn door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld, waardoor ze nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden zijn.

Kwaliteit kunstbloemen veldboeket

Flowever heeft een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige kunstbloemen beschikbaar. Nauwelijks van echt te onderscheiden. Wij bieden u prachtige boeketten aan of in overleg met ons samengesteld. Ook kunt u kiezen uit een assortiment losse bloemen. Combineer verschillende prachtige zijdenbloemen tot een mooi boeket dat past bij uw persoonlijke wensen.

De allermooiste kunstbloemen

Op www.flowever.nl vind je de allermooiste zijden bloemen veldboeket. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en prachtig afgewerkt. Onze kunstbloemen zijn bijna niet van echte bloemen te onderscheiden. De allermooiste kunstbloemen voor in de woonkamer, kantoor of winkel waar je jaren optimaal van kunt genieten kunt u vinden bij Flow-ever.

Waarom kunstbloemen veldboeket?

  • geen vieze vaas of vieze geurtjes van bloemen
  • je hoeft de bloemen niet schuin af te snijden
  • onderhoudsvriendelijk: bloemen vallen niet uit, hebben geen water nodig
  • bloemen gaan niet hangen
  • Kunnen tegen een stootje
  • Ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden

Speciale wensen?

Heb je een speciale wens wat betreft kunstbloemen in gedachte, maar vind je in de Flowever  collectie niet helemaal wat je zoekt? Wil je iets speciaals laten maken of een boeket of bloemstuk in een bestaande bloempot in een kleur welke past in uw interieur. Dat kan! Het is voor mij een uitdaging om iets passend te maken voor elke gelegenheid.

Mogen kunstbloemen veldboeket in het water staan?

We zien dat veel mensen kunstbloemen in het water zetten omdat ze graag een realistisch aangezicht creëren. De stelen hebben stevigheid door een ijzerdraad aan de binnenzijde. Bij langdurige blootstelling aan water kan de draad van de bloemen gaan roesten. Daarom zou ik het niet adviseren om kunstbloemen veldboeket kleurrijke dag in het water te zetten. Een oplossing kan zijn om het boeket in een gekleurde vaas te zetten.

Een passende vaas bij uw boeket

Kies nog wel een bijpassende vaas uit, want het exemplaar op de afbeelding wordt niet meegeleverd bij uw bestelling. Indien gewenst kunt u een passende vaas bestellen in de webshop van Flowever.

Een passende vaas is erg persoonlijk en afhankelijk van je interieur en welke sfeer je wilt creëren. Een glazen vaas is tijdloos en past bij elk interieur. Een gekleurde vaas kan soms meer het woaw effect creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies het gene waar jij blij van wordt.

Het kunstbloemen veldboeket bestaat uit verschillende soorten bloemen die bijeengebonden zijn met een touwtje. Het touwtje mag u los knippen en de bloemen los in de vaas laten vallen. De keuze is aan U.

Kan ik de kunstbloemen veldboeket zelf afknippen op maat van de vaas?

Indien je de kunstbloemen veldboeket beter passend wilt maken voor de vaas dan kun je de stelen van de bloemen zelf inkorten. In verband met de ijzerdraad in de bloemstelen is het verstandig om een knijptang te gebruiken om de stelen korter te maken. Heb je een vaas die niet doorzichtig is? Je kunt de stelen van de kunstbloemen ook gemakkelijk ombuigen.

 

Heel veel plezier met je aankoop! Je blijft genieten met de kunstbloemen veldboeket van Flowever!!

Scroll naar boven