Luminara stompkaars petrol duo 8 cm Ø  13 cm H en 18 cm H

75,90 incl btw

Set van twee kaarsen

Nep kaarsen nauwelijks van echt te onderscheiden!

8 cm Ø 13 en 18 cm H

 

Nep kaarsen Luminara stompkaars petrol duo

Nep kaarsen nauwelijks van echt te onderscheiden!

Afmeting: 8 cm Ø  13 cm H en 18 cm H

Alle Luminara kaarsen in de volksmond nep kaarsen genoemd zijn nauwelijks van echt te onderscheiden, ze zijn voorzien van een Timer optie van 5 uur. Hiermee kunt u elke dag de kaarsen laten branden op hetzelfde moment zonder iets te moeten doen. Uiteraard schakelt de kaars zichzelf uit na 5 uur. Afstandsbediening kan los bijbesteld worden. Kaarsen werken op 2 C batterijen. Kaarsen welke werken op C batterijen realiseren ongeveer 350 branduren.

Wist je?

Batterijen worden alleen in combinatie met kaarsen verkocht.

Een hele reeks van commerciële en privé-omgevingen kunnen dankzij Luminara nep kaarsen genieten van veilig, mooi en handig kaarslicht.

U kan met één afstandsbediening alle kaarsjes op batterij ofwel Luminara kaarsen aan of uit schakelen binnen een afstand van 5 meter.

Nep kaarsen nauwelijks van echt te onderscheiden

– Authentieke wax
– Verkrijgbaar in roze, grijs en petrol
– Verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 13 cm en 18 cm
– Diameter: 8cm
– 5 uur op/ 19 uur Timer
– 350 Branduren met 2 C batterijen (niet bijgeleverd)
– Afstandsbediening(niet bijgeleverd)
– Levertijd: 5-10 werkdagen

Het vlameffect en de echte wax maakt dat Luminara kaarsen ook al worden ze in de volksmond wel nep kaarsen genoemd praktisch niet te onderscheiden zijn van traditionele kaarsen, ze zijn dan ook de meest realistische op de markt.

De led kaarsen van Luminara maken gebruik van de ‘Moving Flame’technologie, geïnspireerd door de kaarsen van Disney. Het indrukwekkende vlameffect en de echte wax maakt dat Luminara kaarsen praktisch niet te onderscheiden zijn van traditionele kaarsen.

Een veilige sfeer van kaarslicht

Luminara kaarsen in de volksmond nep kaarsen genoemd kunnen zonder de risico’s van traditionele kaarsen over geplaats worden. Denk hierbij aan woningen met kinderen of huisdieren, hotels, woonzorgcentra, kuuroorden, tuinen, theaters, filmlocaties, boten etc. Kortom, een hele reeks van persoonlijke en commerciële omgevingen die profiteren van veilig, mooi en gezellig kaarslicht van de nep kaarsen Luminara genaamd.

De Luminara kaarsen zijn niet alleen elegant, ze zijn de beste keuze als u een veilige maar gezellige warme sfeer wilt van kaarslicht!

Scroll naar boven