Outdoor Luminara kaars medium 9 cm Ø 18 cm H Nog 1 op voorraad!

66,00 incl btw

De buitenzijde van de outdoor nep kaarsen is gemaakt van een speciale kunststof.
9 cm Ø 18 cm H

Outdoor nepkaars 9 cm Ø 18 cm H

De buitenzijde is gemaakt van een speciale kunststof die wax nabootst, hierdoor is de kaars beter bestand tegen vuil, vocht en zonlicht.

U hoeft zich geen zorgen te maken bij warme of koude dagen. De kaars zal niet smelten of barsten door temperatuurverschillen.

Wist je?

Alle Luminara kaarsen zijn voorzien van een Timer optie van 5 uur. Hiermee kunt u elke dag de kaarsen laten branden op hetzelfde moment zonder iets te moeten doen. Uiteraard schakelt de kaars zichzelf uit na 5 uur. Afstandsbediening kan los bijbesteld worden. Kaarsen werken  werken op D batterijen en realiseren ongeveer 500 branduren.

Batterijen worden alleen in combinatie met kaarsen verkocht.

U kan met één afstandsbediening alle kaarsjes op batterij ofwel Luminara kaarsen aan of uit schakelen binnen een afstand van 5 meter.

Outdoor Luminara kaarsen

– PVC
– Weerbestendig
– Verkrijgbaar in ivoor
– Diameter: 9 cm
– 5 uur op/ 19 uur Timer
– 500 Branduren met 2 D batterijen (niet bijgeleverd)
– Afstandsbediening(niet bijgeleverd)
– Levertijd: 5-10 werkdagen

Het vlameffect van kaarslicht

Het vlameffect maakt dat Luminara kaarsen ook al worden ze in de volksmond wel nep kaarsen genoemd praktisch niet te onderscheiden zijn van traditionele kaarsen, ze zijn dan ook de meest realistische op de markt.

De led kaarsen van Luminara maken gebruik van de ‘Moving Flame’technologie, geïnspireerd door de kaarsen van Disney. Het indrukwekkende vlameffect en de echte wax maakt dat Luminara kaarsen praktisch niet te onderscheiden zijn van traditionele kaarsen.

Een veilige sfeer van kaarslicht

Luminara kaarsen in de volksmond nep kaarsen genoemd kunnen zonder de risico’s van traditionele kaarsen overal geplaats worden. Denk hierbij aan woningen met kinderen of huisdieren, hotels, woonzorgcentra, kuuroorden, tuinen, theaters, filmlocaties, boten etc. Kortom, een hele reeks van persoonlijke en commerciële omgevingen die profiteren van veilig, mooi en gezellig kaarslicht van de nep kaarsen Luminara genaamd.

Scroll naar boven