,

Geurkaars Cotton Flower

19,95 incl btw

Rituelen kaars Cotton Flower

De heerlijke geur van de natuurlijke rituelen kaars Cotton Flower geeft een heerlijke pure geursensatie die je wilt blijven ruiken.

Categorieën: ,

Beste keuze! Rituelen kaars Cotton Flower

Parfumeer uw huis met onze bijzondere, handgemaakte en plantaardige rituelen kaars Cotton Flower. Deze geeft eerst een friszoete geur die uiteindelijk overgaat in een romige, amandelachtige houttoon.

Topnoot: verbena-baderen, litsea cubeba.
Hartnoot: citroen, munt en tijm.
Basisnoot: geranium

Als de geurkaars uit is, is het kaarsvet niet heet. Het bijzondere van deze geurkaars is dat het kaarsvet gebruikt kan worden als handverzorging. De wax is op natuurlijke basis en de huid neemt het product heel goed op.

Waarom natuurlijke geurkaarsen van Plantes & Parfums?

 • Handgemaakt
 • 100% plantaardige was
 • Paraffine-vrij
 • Katoenen lont
 • 40 branduren

Jezelf verwennen met een leuk geur cadeautje mag altijd, maar ook erg leuk om heerlijke geurkaars cadeau te geven en te krijgen!

Hoe gebruik je een geurkaars?

Houdt de lont van de natuurlijke geurkaarsen kort ongeveer vijf mm, om te voorkomen dat er rookontwikkeling ontstaat.  Steek de kaars bij een eerste gebruik altijd voor langere tijd aan minstens twee uur zodat de etherische oliën tot hun recht komen en het parfum de tijd krijgt om zich door de ruimte te verspreiden.

Bij een volgende gebruik is het niet nodig om de rituelen kaars zo lang te laten branden. Een uurtje is vaak al voldoende voor de verspreiding van een heerlijke geur.

Geurvariatie Cotton Flower

De allerfijnste geuren in de geurvariatie natuurlijke geurkaarsen Cotton Flower:

Onze heerlijke geurende natuurlijke geurkaarsen Cotton Flower zorgt altijd voor de juiste sfeer. Parfumeer uw huis met onze bijzondere, plantaardige huisgeur.

Waarom geurkaarsen?

Zelf uitgekozen geurkaarsen ofwel rituelen kaarsen hebben meerdere voordelen. Een van de voordelen is dat de parfum van geurkaarsen een muffe geur in uw slaapkamer laat verdwijnen.

Bovendien kunt u iedere ruimte precies zo laten ruiken als u wilt: geef uw woonkamer met onze huisparfums bijvoorbeeld een frisse boost met een lichte, fruitige bloemengeur. Of creëer een romantische sfeer met zachte, warme houttonen. Ook in uw slaapkamer en badkamer kunt u precies die sfeer creëren die past bij u. Verfrissend, romantisch, knus of verleidelijk, met onze natuurlijke geurkaarsen ruiken alle ruimtes heerlijk.

Waarom kiezen voor deze huisparfums?

Alle producten:

 • geven een heerlijke pure geursensatie die je wilt blijven ruiken
 • hebben hun eigen charme
 • zijn gemaakt op natuurlijke basis van bloemen en planten
 • geven geen vlekken op interieur of kleding gemaakt van stof
 • zijn paraffine vrij
 • zijn dierproef vrij
 • hebben een hoge kwaliteit geuren

De huisgeuren van Plantes & Parfums drukken elke emotie uit van de dag, een uitnodiging voor een geïnspireerde innerlijke reis.

Rituelen kaars

Een rituelen kaars maak je in principe zelf! Door een geur te kiezen voor een ruimte, herinnering of een ritueel maak je jouw geur tot een  nagedachtenis of herinnering. Dit kan heel simpel zijn, maar ook meer diepgang hebben. Bijvoorbeeld als je de geur Cotton Flower ruikt denk je altijd aan het toilet van je oma. Maar geur kan ook, bij juist gebruik in complexe tijden iets extra’s geven. Denk hier bijvoorbeeld aan een geur tijdens een bruiloft of afscheid van je dierbare. Rituelen met geur zorgen voor een gevoel van verbondenheid en werken troostend. Door te kiezen voor een ritueel waarin geur een rol speelt, kan het moment een nieuwe  herinnering worden. Kies je eigen rituelen kaars!

Poederige huisgeuren

Bovendien hebben we in het assortiment van de huisparfums van Flow-ever ook poederige huisgeuren. Poeder is niet een ingrediënt maar een gevoel wat vaak in huisparfums te vinden is. Poederige geuren hebben vaak iets droogs, zachts en omhullend. Denk aan de geur (en het gevoel) van gezichts-, baby-of talkpoeder. Typerende poederige huisparfums geven een ruimte een schoon en verzorgd gevoel. Poederige interieurparfums zijn: Silk Veil, Cotton Flower en Shiso Tea.

Huisgeuren zonder chemicaliën

Heerlijke huisgeuren gemaakt op basis van natuurlijke essentiële oliën. Ieder ingrediënt is op duurzame manier geteeld, met respect voor milieu! Dit maakt dat elke geur uniek is en een ultieme aangename langdurige geur verspreid. Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!

De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren, om originele geuren te creëren.

De kracht van een rituelen kaars

Maak met de zelf gekozen rituelen kaars een onvergetelijke indruk in je ruimten en ervaar de kracht van huisgeuren. Laat je inspireren door de huisparfums in het assortiment van Flowever en maak van elk geurmoment een mooie herinnering! Alle geuren geven een heerlijke subtiele pure geursensatie die je wilt blijven ruiken!

Ben jij iemand die graag geniet van een heerlijke geursensatie in je huis. Ontdek dan de huisgeuren collectie bij Flowever. Het proberen van zo’n heerlijke geur is zeker de moeite waard!

Scroll naar boven