,

Geurstokjes Rose Petal

21,95 incl btw

Losse geurstokjes in Rose Petal parfum

De heerlijke geur Rose Petal die door de losse geurstokjes wordt verspreid is een pure geursensatie die je wilt blijven ruiken.

 

 

Losse geurstokjes Rose Petal in diffuser

Onze heerlijk geurende Rose Petal zorgt altijd voor de juiste sfeer in uw huis. Deze geeft eerst een natuurlijke geur van roos en groene bladeren, die uiteindelijk overgaat in een zwoele, kruidige rozengeur.

Topnoot: roos en groene bladeren.
Hartnoot: roos, viooltjes en anjer.
Basisnoot: roos en muskus.

De Roos drukt een gevoel en emotie uit. De Roos is met zijn vele hartvormige blaadjes vooral het symbool van de liefde.

Huisgeurtjes Rose Petal

De allerfijnste huisgeurtjes in de geurvariatie Rose Petal:

Gebruiksaanwijzing:

Steek eenvoudigweg de bijgeleverde stokjes in het flesje met het parfum naar uw smaak. U hoeft de geurstokjes  een aantal keer om te draaien en ze uitgespreid in het flesje te steken voor het maximale effect. Uw woonkamer, uw badkamer, slaapkamer, sportruimte, elke ruimte kunt u met een heerlijke geur een extra accent geven. Denk bijvoorbeeld ook aan een yogaruimte. De geuren zijn erg geschikt door de rustgevende, maar krachtige ultieme aroma die de geurstokjes verspreiden.

Assortiment bestaat uit verschillende geuren

Er zijn diverse parfum geuren in het assortiment. Er is altijd wel een geur welke kan aansluiten bij uw uw persoonlijke wensen en uw leefomgeving kan veraangenamen. Ontdek nu de natuurlijke ingrediënten die de geuren uit het assortiment van Flow-ever uniek maken. Provençaalse Jasmijn, Lavendel, Rozen…… ieder ingrediënt wordt op een duurzame manier geteeld! met respect voor Milieu! zodat er heerlijke huisparfums ontstaan. Door de losse geurstokjes in de parfums te dommelen kan zich een ultieme  geur verspreiden.

Waarom kiezen voor de heerlijke huisgeuren van Plantes & Parfums uit het assortiment van Flow-ever?

Alle producten:

  • geven een heerlijke subtiele pure geursensatie die je wilt blijven ruiken
  • hebben hun eigen charme
  • zijn gemaakt op natuurlijke basis van bloemen en planten
  • geven geen vlekken op interieur of kleding gemaakt van stof
  • zijn paraffine vrij
  • zijn dierproef vrij
  • hebben hoge kwaliteit geuren

Losse geurstokjes zonder chemicaliën

Losse geurstokjes in parfum zonder chemicaliën  van Plantes & Parfums hebben een ultieme aangename langdurige geur die past bij elke gemoedstoestand. Dit omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke essentiële oliën. Ieder ingrediënt is op duurzame manier geteeld, met respect voor milieu! Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!  Navulflesjes kunt u bijbestellen.

Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke essentiële oliën, die op een traditionele wijze worden vermengd in onze fabriek in de Provence met het oog op duurzaamheid. Elke geur is zeer geschikt om te gebruiken met losse geurstokjes.

De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren, om originele geuren te creëren, die je met losse geurstokjes tot hun recht kunt laten komen.

Gebruik het negatieve om het positieve te ontwikkelen

Help mijn huis stinkt naar hond.

Wat is nou beter dan thuiskomen in een huis dat lekker ruikt. Of je nou een nare of muffe geur wilt verwijderen of je huis net een extra touch wilt geven. Met het assortiment van Flow-ever is het niet dat je huis voor vijf minuten lekker ruikt, maar het liefst zo lang mogelijk. En daarvoor hoef je helemaal niet zoveel moeite te doen! Zet de geur diffuser, Yoga aroma diffuser, elektrische diffuser, losse geurstokjes in diffuser of geurkaars van Plantes & Parfums in uw huis en uw geur kan afgestemd worden op uw wensen. Deze zorgen ervoor dat de geur op een subtiele manier wordt verspreid door de lucht, waardoor je huis lekker blijft ruiken. Bovendien zijn alle geuren navulbaar en kunt u ook de parfum spray gebruiken op uw meubels, gordijnen of kleding. Deze laat geen vlekken achter.

Genieten kun je met geuren

Ben jij iemand die graag geniet van een heerlijke geursensatie in je huis. Ontdek dan de geur collectie bij Flow-ever. Het proberen van zo’n heerlijke geur is zeker de moeite waard!

Jezelf verwennen met een Leuk geur cadeautje mag altijd, maar ook erg leuk om een huisparfum als cadeau te geven.

Levertijd 2-10 werkdagen

Voor persoonlijke informatie kunt u bellen naar 06-239 30 939

Scroll naar boven