,

Interieurspray Garden of Eden

19,50 incl btw

Interieurspray Garden of Eden

De interieurspray Garden of Eden geeft een heerlijke subtiele pure geursensatie die je wilt blijven ruiken!

 

 

Interieurspray Garden of Eden beste keuze voor heerlijke subtiele geursensatie!

Een boeket van witte en roze bloemen vermengen zich met de delicatesse van vanille en amber om een delicate van een betoverende geur te bieden. De Interieurspray Garden of Eden geeft eerst een fris fruitige geur die uiteindelijk overgaat in een warme, zwoele houtige geur.

Topnoot: sinaasappel, mandarijn, bergamot, appel, greedy blend.
Hartnoot: orchidee, roos, lelietje van dalen, anjer, perzikbloesem.
Basisnoot: sandelhout, amber, vanille, muskus.

Jezelf verwennen met een leuk geur cadeautje mag altijd, maar ook erg leuk om heerlijke interieurspray cadeau te geven en te krijgen!

Geurvariatie Garden of Eden

De allerfijnste geuren in de geurvariatie Garden of Eden:

Onze heerlijke geurende Garden of Eden zorgt altijd voor de juiste sfeer. Parfumeer uw huis met onze bijzondere, plantaardige geur.

Waarom Interieurspray?

Een Interieurspray heeft meerdere voordelen. Een van de voordelen is dat huisgeuren een muffe geur in uw slaapkamer laat verdwijnen.

Bovendien kunt u iedere ruimte precies zo laten ruiken als u wilt: geef uw woonkamer met onze huisgeuren bijvoorbeeld een frisse boost met een lichte, fruitige bloemengeur. Of creëer een romantische sfeer met zachte, warme houttonen. Ook in uw slaapkamer en badkamer kunt u precies die sfeer creëren die past bij u. Verfrissend, romantisch, knus of verleidelijk, met onze huisgeuren home spray ruiken alle ruimtes heerlijk.

Hoe gebruik je interieurspray?

Een interieurspray ofwel roomspray is zeer eenvoudig in gebruik. Om een lekker geurtje te verspreiden volstaat het om enkele keren te sprayen. Wil je een subtiele geur, spray dan een paar keer door de kamer heen. Wil je meer een intense geur, spray dan meerdere keren op verschillende plekken in de kamer. Alle geuren geven een heerlijke subtiele pure geursensatie die je wilt blijven ruiken!

Waarom kiezen voor deze huisparfums?

Alle producten:

  • geven een heerlijke pure geursensatie die je wilt blijven ruiken
  • hebben hun eigen charme
  • zijn gemaakt op natuurlijke basis van bloemen en planten
  • geven geen vlekken op interieur of kleding gemaakt van stof
  • zijn paraffine vrij
  • zijn dierproef vrij
  • hebben een hoge kwaliteit geuren

De huisgeuren van Plantes & Parfums drukken elke emotie uit van de dag, een uitnodiging voor een geïnspireerde innerlijke reis.

Poederige huisgeuren

Bovendien hebben we in het assortiment van de huisparfums van Flow-ever ook poederige huisgeuren. Poeder is niet een ingrediënt maar een gevoel wat vaak in huisparfums te vinden is. Poederige geuren hebben vaak iets droogs, zachts en omhullend. Denk aan de geur (en het gevoel) van gezichts-, baby-of talkpoeder. Typerende poederige huisparfums geven een ruimte een schoon en verzorgd gevoel. Poederige interieurparfums zijn: Silk Veil, Cotton Flower en Shiso Tea

Ben jij iemand die graag geniet van een heerlijke geursensatie in je huis. Ontdek dan de huisgeuren collectie bij Flowever. Het proberen van zo’n heerlijke geur is zeker de moeite waard!

Huisgeuren zonder chemicaliën

Heerlijke huisgeuren gemaakt op basis van natuurlijke essentiële oliën. Ieder ingrediënt is op duurzame manier geteeld, met respect voor milieu! Dit maakt dat elke geur uniek is en een ultieme aangename langdurige geur verspreid. Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!

De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren, om originele geuren te creëren.

De kracht van interieurspray

Maak met de interieurspray een onvergetelijke indruk in je ruimten en ervaar de kracht van huisgeuren. Laat je inspireren door de huisgeuren in het assortiment van Flowever en maak van elk geurmoment een mooie herinnering!

Scroll naar boven