,

Navulflesje Rose Petal

16,75 incl btw

Navulflesjes rozenolie Rose Petal

De heerlijke geur van de navulling rozenolie Rose Petal geeft een heerlijke subtiele pure geursensatie die je wilt blijven gebruiken. Door een navulflesje los aan te schaffen koop je niet continu een nieuwe houder met geurstokjes. Wel zo voordelig!

Categorieën: ,

Beste keuze! Navullingen rozenolie Rose Petal voor hergebruik  geurstokjes

Navullingen rozenolie Rose Petal voor de geurstokjes diffuser kun je los aanschaffen. Zo koop je dus niet continue een nieuwe houder, maar enkel de huisgeuren parfum. Met één navulflesje Rose Petal rozenolie kunt u de diffuser maar liefst twee keer vullen!. Hierdoor kan men de geur-diffuser hergebruiken. Wel zo voordelig!

Alle geuroliën kunt u gebruiken in onze elektrische geurverspreider. Een paar druppels van onze essentiële geuroliën zijn voldoende voor effectieve diffusie in de vorm van een lichte aromatische nevel. Hierdoor krijg je een heerlijke geursensatie. Werkt perfect om een heerlijke huisgeur in uw leefomgeving te verspreiden!

Huisgeuren navulflesje Rose Petal

De geurverspreider geurspray Rose Petal  geeft eerst een natuurlijke geur van roos en groene bladeren, die uiteindelijk overgaat in een zwoele, kruidige rozengeur.

Topnoot: roos en groene bladeren.
Hartnoot: roos, viooltjes en anjer.
Basisnoot: roos en muskus.

Assortiment geurdiffuser olie

Elke ruimte kunt u met onze heerlijke rozenolie Rose Petal een extra accent geven. Steek eenvoudigweg de bijgeleverde stokjes in het flesje met geuroliën naar uw smaak. U hoeft de geurstokjes alleen een aantal keer om te draaien en ze uitgespreid in het flesje met geuroliën  te steken voor het maximale effect.

De rozenolie verspreidt de geur die past bij uw gemoedstoestand en bij de ruimte waarin het flesje met geurstokjes staat. Wilt u een geur voor uw hele huis of kiest u ervoor om uw slaapkamer een ander accent te geven dan uw woonkamer? Dat kan met onze uitgebreide collectie geuroliën!

Wist je?

Elke geur uit het assortiment geuroliën  kan gecombineerd worden met geurstokjes in diffuser, een interieurspray en geurkaars zodat je jouw optimale geur kunt creëren die het best bij jouw passen. Erg leuk om een geurpakket cadeau te geven en te krijgen!

Bovendien ziet een pakketje met dezelfde geuren er ook nog eens erg leuk uit.

Rituele rozenolie Rose Petal

Rituele geuroliën maak je in principe zelf! Door een geur te kiezen voor een ruimte, herinnering of een ritueel maak je jouw geur tot een  nagedachtenis of herinnering. Dit kan heel simpel zijn, maar ook meer diepgang hebben.

Bijvoorbeeld als je de geur rozenolie Rose Petal ruikt denk je altijd aan het toilet van je oma. Maar geur kan ook, bij juist gebruik in complexe tijden iets extra’s geven. Denk hier bijvoorbeeld aan een geur tijdens een bruiloft of afscheid van je dierbare.

Rituelen met geur zorgen voor een gevoel van verbondenheid en werken troostend. Door te kiezen voor een ritueel waarin geur een rol speelt, kan het moment een nieuwe  herinnering worden.

Waarom kiezen voor de heerlijke huisgeuren van Plantes & Parfums uit het assortiment van Flow-ever?

Alle producten:

  • geven een heerlijke subtiele pure geursensatie die je wilt blijven ruiken
  • hebben hun eigen charme
  • zijn gemaakt op natuurlijke basis van bloemen en planten
  • geven geen vlekken op interieur of kleding gemaakt van stof
  • zijn paraffine vrij
  • zijn dierproef vrij
  • hebben hoge kwaliteit geuren
  • kunnen geur neutraliseren in huis geurstokjes zonder chemicaliën

Bovendien geven de rozenolie Rose Petal uit het assortiment huisparfum van Flowever uw woonkamer, uw badkamer of juist uw slaapkamer een ultieme geur. Met de luxe huisparfums creëer je in een handomdraai een fijne sfeer.

Geuren zonder chemicaliën

Geur neutraliseren in huis zonder chemicaliën  van Plantes & Parfums hebben een ultieme aangename langdurige geur die past bij elke gemoedstoestand. Dit omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke essentiële oliën. Ieder ingrediënt is op duurzame manier geteeld, met respect voor milieu! Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!  Navulflesjes kunt u bijbestellen.

De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en extractietechnieken.

Genieten kun je met geuren

Ben jij iemand die graag geniet van een heerlijke geursensatie in je huis. Ontdek dan de geur collectie bij Flow-ever. Het proberen van zo’n heerlijke geur is zeker de moeite waard! Je geur neutraliseren in huis of een ultieme heerlijke geur verspreiden is altijd een feestje.

Jezelf verwennen met een leuk geur cadeautje mag altijd, maar ook erg leuk om een huisparfum als cadeau te geven.

Scroll naar boven