,

Elektrische geurverspreider

89,95 incl btw

Elektrische geurverspreider Zen Aromatic Diffuser

De elektrische geurverspreider is gemaakt van bamboe en hierdoor een bijzonder mooi object voor decoratie.
Een paar druppels van onze essentiële oliën (huisgeuren navulflesje) zijn voldoende voor effectieve diffusie in de vorm van een lichte aromatische nevel.

Categorieën: ,

Beste keuze! Elektrische geurverspreider

Deze elegante  elektrische geurverspreider Zen Aromatische Diffuser zorgt voor een zachte en aangename sfeer in uw interieur. De elektrische  geurverspreider Diffuser is elektrisch en werkt op netspanning. Een uitzending van 15-20 minuten is voldoende om de atmosfeer te parfumeren en op te frissen. Als het water op is slaat de diffuser automatisch uit.

Elektrische geurverspreider Zen Aromatic Diffuser

Deze  elektrische geurverspreider Zen Aromatic diffuser is elektrisch en werkt op netvoeding

Een paar druppels van onze essentiële oliën zijn voldoende voor effectieve diffusie in de vorm van een lichte aromatische nevel.

Gebruiksaanwijzing

  • Diffuser werkt op stroom, kabel ongeveer 1,5 meter lang
  • Diffuser wordt gevuld met water en een paar druppels essentiële olie
  • Je vult het water tot het rode buisje
  • Als het water op is springt de diffuser automatisch uit
  • Als je de diffuser aanzet, druk je op een knop. 1 keer drukken: diffuser springt na 4 uur uit. 2 keer drukken diffuser springt na 6 uur uit.

Diffuser moet je neerzetten. Kun je niet bevestigen aan de muur.

De elektrische geurverspreider  Zen Aromatic Diffuser is gemaakt van bamboe en hierdoor een bijzonder mooi object voor decoratie.

Navulflesjes geuroliën voor elektrische geurverspreider

De diverse huisgeuren navulflesjes  zijn een ideale manier om uw favoriete  elektrische geurverspreider aan te vullen. Wat u ook kiest: met de navulverpakking vult u uw favoriete geur snel weer aan, of wisselt u moeiteloos van geur en sfeer in uw huis.

Alle huisgeuren (Garden of Eden, Rose Petal, Intense Amber, Silk Veil, Cotton flower, My Lovely Orange Tree, Jasmine Flower, Lavendel en  Shiso tea) hebben een ultieme aangename langdurige geur die past bij elke gemoedstoestand. Dit omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke essentiële oliën. Ieder ingrediënt is op duurzame manier geteeld, met respect voor milieu! Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!

Elektrische  geurverspreider Zen Aromatic Diffuser is leuk om cadeau te geven en te krijgen!

Scroll naar boven