Bloemenvaas Lin 25,5 bijzondere vormgeving

43,95 incl btw

Let op: De prijs van vaas Linn is exclusief het zijden bloemen veldboeket.

Vaas Lin D14cm x H25cm

Bij de bestelde vaas kunt u ook een boeket van kunstbloemen bij bestellen. Wel zo handig als je een zijden bloemen veldboeket besteld en je hebt meteen de juiste vaas bij het boeket. Dan weet je zeker dat er een logische relatie tussen het formaat en hoogte van de bloemen is gekozen.

 

Categorie:

Let op: vaas apart bestellen!!

De prijs is exclusief het zijden bloemen veldboeket. Wilt u een boeket bestellen, dan kunt u deze op de site bestellen en dan wordt deze afgestemd op de vaas.

Zijden bloemen veldboeket inclusief vaas kan ook

Bij het bestelde boeket kunt u ook apart een passende vaas bij bestellen. Wel zo handig als je een zijden bloemen veldboeket besteld en je hebt meteen de juiste vaas bij het boeket. Dan weet je zeker dat er een logische relatie tussen het formaat en hoogte van de bloemen is gekozen. Je kunt voorkomen dat het geheel topzwaar wordt door de vaas te verzwaren met gekleurd zand en of siergrind.

Stop jij ook altijd een zijden bloemen veldboeket in de vaas die je toevallig hebt?

Meestal wordt gewoon de vaas gepakt die je in de kast hebt staan. Wist je dat er wel degelijk over nagedacht is, over welk soort vaas het beste past bij een bepaald boeket? Het zal waarschijnlijk wel redelijk logisch zijn dat je geen enorm boeket in een klein vaasje stopt, maar waarom ziet een boeket in de ene vaas er beter uit dan in de andere vaas? En wat is bloemschikken nou precies en moet dat nou echt?

Kleren maken de man en vazen maken het boeket

Zorg dat je vaas een verlengstuk is van je prachtig zijden bloemen veldboeket. Door een passende vaas te kiezen is je boeket een schitterende eyecatcher in je interieur. Een glazen vaas is altijd neutraal. Het nadeel is alleen dat je ziet dat er geen water in zit. En hierdoor kan het meer opvallen dat er geen echte bloemen in de vaas staan. Een contrasterende vaas staat vaak leuk wanneer je een boeket hebt van één of twee soorten kunstbloemen. In een rustige ruimte of als je echt over de top wilt gaan, dan mogen zowel het zijden bloemen veldboeket als de vaas een echte eyecatcher zijn.

Gaat het om de vaas of om het boeket?

Misschien een gekke vraag, maar het is natuurlijk niet ongewoon om een vaas als pronkstuk te hebben. Wanneer je dat wil, dan ga je waarschijnlijk voor een uitbundige, vaak grotere vaas waarbij de bloemen een aanvulling zijn op je vaas. Maar in veel gevallen zal het andersom zijn en moet de vaas een aanvulling zijn op je zijden bloemen veldboeket.

Mijn voorkeur is de vaas die een aanvulling heeft op het boeket en het boeket moet een aanvulling zijn op de vaas. Dus het zijden bloemen veldboeket versterkt de vaas en de vaas het boeket. Dan heb je een geweldig pronkstuk in je interieur.

Waar komen je prachtige kunstbloemen te staan?

Bedenk waar je het boeket neer wilt zetten. Staat je kunstbloemen veldboeket op een kastje of tafeltje tegen een muur, dan kan een hoog boeket of een hoge vaas juist heel mooi zijn. Daar in tegen zet je geen hoge vaas met zijden bloemen midden op tafel. Kies dan voor een lagere vaas, dan kun je elkaar nog zien als je aan tafel zit en dat is wel zo prettig.

Mogen kunstbloemen veldboeket in het water staan?

We zien dat veel mensen kunstbloemen in het water zetten omdat ze graag een realistisch aangezicht creëren. De stelen hebben stevigheid door een ijzerdraad aan de binnenzijde. Bij langdurige blootstelling aan water kan de draad van de bloemen gaan roesten. Daarom zou ik het niet adviseren om kunstbloemen veldboeket in het water te zetten. Een oplossing kan zijn om het boeket in een gekleurde vaas te zetten.

Kan ik de kunstbloemen veldboeket zelf afknippen op maat van de vaas?

Indien je de kunstbloemen veldboeket beter passend wilt maken voor de vaas dan kun je de stelen van de bloemen zelf inkorten. In verband met de ijzerdraad in de bloemstelen is het verstandig om een knijptang te gebruiken om de stelen korter te maken. Heb je een vaas die niet doorzichtig is? Je kunt de stelen van de kunstbloemen ook gemakkelijk ombuigen.

 

Heel veel plezier met je aankoop! Je blijft genieten met de vazen en zijden boeketten van Flowever!!

Scroll naar boven