Glazen bloemenvaas Thea geelgoud glas

39,95 incl btw

Schitterende glazen bloemenvaas met goudkleurige voet. Zeer geschikt voor kunstbloemen. De prachtige bloemenvaas kunt u ook gebruiken als losse accessoires in uw interieur.

Categorie:

Glazen bloemenvaas Thea 26,5 goudgeel

  • Kleur: geelgoud
  • Materiaal: goudgeel glas met goudkleurige voet
  • Diameter: 15 cm
  • Hoogte: 26,50 cm

Glazen bloemenvaas en passend boeket

Bij het bestelde boeket kunt u ook apart een passende vaas bij bestellen. Wel zo handig als je een boeket van kunstbloemen besteld en je hebt meteen de juiste bloemenvaas bij het boeket. Dan weet je zeker dat er een logische relatie tussen het formaat en hoogte van de bloemen is gekozen.

Kleren maken de man en een glazen bloemenvaas het boeket

Zorg dat je bloemenvaas een verlengstuk is van je prachtig zijden bloemen veldboeket. Door een passende vaas te kiezen is je boeket een schitterende eyecatcher in je interieur. Een glazen bloemenvaas is altijd neutraal en past in elke interieur.

Gaat het om de vaas of om het boeket?

Misschien een gekke vraag, maar het is natuurlijk niet ongewoon om een vaas als pronkstuk te hebben. Wanneer je dat wil, dan ga je waarschijnlijk voor een uitbundige, vaak grotere bloemenvaas waarbij de bloemen een aanvulling zijn op je vaas. Maar in veel gevallen zal het andersom zijn en moet de vaas een aanvulling zijn op je zijden bloemen boeket

Mijn voorkeur is de bloemenvaas die een aanvulling heeft op het boeket en het boeket moet een aanvulling zijn op de vaas. Dus het boeket gemaakt van prachtige kunstbloemen versterkt de vaas en de vaas het boeket. Dan heb je een geweldig pronkstuk in je interieur.

Heel veel plezier met je aankoop! Je blijft genieten met de vazen en boeketten van kunstbloemen gemaakt bij Flowever!!

Scroll naar boven