Oorbel OLIVIA rosegold trendy handgemaakt

17,95 incl btw

Prachtige handgemaakte oorbelletje OLIVIA rosegold is een bijzonder mooie stijlvolle oorbel. Iedereen is het waard om er mooi en stijlvol uit te zien!

Categorie:

Oorbellen OLIVIA rosegold

Mooie, verfijnde filigraan hanger (18 mm) in rosegoud kleur met in het midden een Swarovski steentje.
Onder de hanger hangt een mini kwastje. Deze TABOO oorbellen zijn superlicht voor een optimaal draagcomfort!

Ontwerper van TABOO sieraden

Prachtige eigen ontwerp oorbelletje OLIVIA rosegold is een bijzonder mooie stijlvol trendy oorbelletje.  Iedereen is het waard om er mooi en stijlvol uit te zien!

Mathilda Wagenaar is de persoon achter dit TABOO oorbelletje.

Zij is degene die alle sieraden ontwerpt én maakt. Ze vindt het jammer dat er zoveel massaproductie in de wereld is en daarom wil zij laten zien dat het ook kleinschaliger kan, echter wel voor een vriendelijke prijs.  Bij grote producties werkt zij samen met een sociale werkplaats. Zij werken met jongeren die om wat voor reden dan ook graag willen re-integreren op de arbeidsmarkt. Op deze manier houdt zij de productie dichtbij huis en kan ik iets betekenen voor deze jongeren.

Trendy en toch uniek

Haar ontwerpen doen mee met de trends, maar zij probeert haar ontwerpen nét een beetje anders te maken dan de massa!

Ontdek jezelf en blijf altijd dicht bij jezelf. Veel mensen doen erg veel moeite om vooral “die ander te zijn”. Jammer, want we zijn allemaal uniek en bijzonder! Wij hoeven onszelf niet te ontdekken. Wij zijn altijd dicht bij onszelf gebleven. Authentiek, rebels, energiek, een tikkeltje impulsief wellicht. En daardoor in de ogen van de massa juist anders. Wij hebben het over vandaag en kijken naar morgen. Terugkijken doen we niet. Zie het onbekende en sla nieuwe wegen in.

Assortiment Flowever

De werkwijze van Mathilda is een werkwijze die past in het concept van Flowever. Daarom is er gekozen om enkele van haar producten op te nemen in ons assortiment.

Een mooi oorbel OLIVIA rosegold: leuk om cadeau te geven en te krijgen!

Scroll naar boven