Oorbel leuke kleine zon Goud brons

25,00 incl btw

Prachtige handgemaakte oorbelletje oorbelletje Kleine Zon Goud brons is een bijzonder mooie stijlvolle oorbel. Iedereen is het waard om er mooi en stijlvol uit te zien!

Categorie:

Kleine zon Mandala oorbel goud brons

Deze kleine mandala oorbellen met fijn patroon zijn de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Een heel mooi subtiel stijlvol oorbelletje wat bij bijna elke outfit past.

Afmetingen oorbellen: ø 14mm
Materiaal: goudbrons (nikkelvrij)
Materiaal oorhaak: verguld messing (nikkelvrij, hypoallergeen,wat deze oorhaak bijzonder geschikt maakt voor klanten met metaalgevoeligheid)

Dit sieraad krijgt in de loop van de tijd een patina,  – mocht je het niet mooi vinden – kan worden verwijderd met het meegeleverde schuursponsje.

Een mooi oorbelletje voor iedereen

Voor iedereen die op zoek is naar een tijdloos sieraadontwerp met dat creatieve iets, biedt het jonge sieradenlabel KOSAE (spreek uit: kosaё) uit Berlijn een divers repertoire aan oorbellen, armbanden en kettingen.
Het filigrane werk van het Berlijnse sieradenlabel fascineert met ongewone en unieke patronen die de sieraden onmiskenbaar maken.

 

Dit is wat onze sieraden onderscheidt:

– unieke, buitengewone sieradenontwerpen
– oorbelletje van hoge kwaliteit
– toegepast goudsmid vak
– ambachtelijke sieraden (handgemaakt)
– verfijnde patronen voor verschillende smaken en gelegenheden
– geen materialen van twijfelachtige oorsprong
– leefde maatschappelijke verantwoordelijkheid
– eerlijke prijzen
– eerlijke productie in Duitsland (Berlijn)

Mandala

Het woord mandala stamt uit het Sanskriet (een oude Indische taal) en betekent letterlijk ‘magische cirkel’, of ‘magisch wiel’. Volgens oude oosterse wijsheden dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking. Ze maken je bewust van de oneindigheid van het bestaan en de verbinding met alles om je heen.

Mooi oorbelletje: leuk om cadeau te geven en te krijgen!

Scroll naar boven