losse kunstbloem Wax rank 110 cm roze

18,50 incl btw

Combineer zelf deze prachtige rank met verschillende prachtige losse nepbloemen tot een mooi boeket of bloemstuk dat past bij uw persoonlijke wensen of laat de bloemist van Flowever uw boeket of bloemstuk samenstellen.

Categorie:

Nepbloemen Wax rank 110 cm roze

 

Dit is wat mensen vragen:

Ik dacht dat het echte bloemen waren. “Waar heb je die vandaan?”

Prachtige nepbloemen

Wilt u altijd al prachtige bloemen op tafel hebben staan, maar wilt u niet elke week geld uitgeven bij de bloemist. Dan kunt u kiezen om losse kunstbloemen te bestellen.  Met deze prachtige losse nepbloemen kun u zelf een boeket creëren.  Zodat je dezelfde sfeer in huis heb als met echte bloemen. Zet de kunstbloemen in een prachtige vaas op tafel en geef uw woonruimte of werkruimte een kleurrijke boost!

boeket van losse bloemen laten samenstellen

Wilt u dat de bloemist van Flowever een boeket samenstelt van de door u bestelde losse kunstbloemen. Dat kan. De bloemist schikt de losse nepbloemen in een prachtig boeket en knipt de losse bloemen voor u op maat.

Nauwelijks van echt te onderscheiden

Kunstbloemen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Een belangrijke reden hiervoor is de kwaliteit die enorm is verbeterd. Alle nepbloemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en blijven eindeloos mooi.  Onze kunstbloemen zijn door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld, waardoor ze nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden zijn.

Kwaliteit kunstbloemen

Flowever heeft een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige kunstbloemen beschikbaar. Nauwelijks van echt te onderscheiden. Wij bieden u prachtige losse kunstbloemen en boeketten van prachtige nepbloemen aan. Combineer zelf verschillende prachtige losse nepbloemen tot een mooi boeket dat past bij uw persoonlijke wensen of laat de bloemist van Flowever uw boeket samenstellen.

De allermooiste kunstbloemen

Op www.flowever.nl vind je de allermooiste zijden bloemen. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en prachtig afgewerkt. Onze kunstbloemen zijn bijna niet van echte bloemen te onderscheiden. De allermooiste kunstbloemen voor in de woonkamer, kantoor of winkel waar je jaren optimaal van kunt genieten kunt u vinden bij Flow-ever.

Waarom kunstbloemen?

  • geen vieze vaas of vieze geurtjes van bloemen
  • je hoeft de bloemen niet schuin af te snijden
  • onderhoudsvriendelijk: bloemen vallen niet uit, hebben geen water nodig
  • bloemen gaan niet hangen
  • Kunnen tegen een stootje
  • Ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden

Speciale wensen?

Heb je een speciale wens wat betreft kunstbloemen in gedachte, maar vind je in de Flowever  collectie niet helemaal wat je zoekt? Wil je iets speciaals laten maken of een boeket of bloemstuk in een bestaande bloempot in een kleur welke past in uw interieur. Dat kan! Het is voor mij een uitdaging om iets passend te maken voor elke gelegenheid.

Mogen kunstbloemen in het water staan?

We zien dat veel mensen kunstbloemen in het water zetten omdat ze graag een realistisch aangezicht creëren. De stelen hebben stevigheid door een ijzerdraad aan de binnenzijde. Bij langdurige blootstelling aan water kan de draad van de bloemen gaan roesten. Daarom zou ik het niet adviseren om nepbloemen in het water te zetten. Een oplossing kan zijn om het boeket in een gekleurde vaas te zetten.

Een passende vaas bij uw boeket

Kies nog wel een bijpassende vaas uit voor uw zelfgemaakte boeket. Indien gewenst kunt u een passende vaas bestellen in de webshop van Flowever.

Een passende vaas is erg persoonlijk en afhankelijk van je interieur en welke sfeer je wilt creëren. Een glazen vaas is tijdloos en past bij elk interieur. Een gekleurde vaas kan soms meer het woaw effect creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies het gene waar jij blij van wordt.

 

Kan ik de kunstbloemen zelf afknippen op maat van de vaas?

Indien je de kunstbloemen beter passend wilt maken voor de vaas dan kun je de stelen van de bloemen zelf inkorten. In verband met de ijzerdraad in de bloemstelen is het verstandig om een knijptang te gebruiken om de stelen korter te maken. Heb je een vaas die niet doorzichtig is? Je kunt de stelen van de kunstbloemen ook gemakkelijk ombuigen.

 

Heel veel plezier met uw aankoop! Je blijft genieten met de kunstbloemen van Flowever!!

Scroll naar boven