Geurstokjes liefste moeder

9,95 incl btw

Kadootje sturen geurstokjes liefste moeder

Het flesje bevat een geurige vloeistof met geur van fris linnen met een vleugje jasmijn bloesem en heeft de inhoud van 50 ml. Het flesje met de aromatische olie ziet inclusief wilgenstokjes met decoratieve bloemetjes verpakt in een mooi cadeau doosje. In het doosje bevindt zich een mooi vormgegeven kaart met daarop liefdevolle, persoonlijke teksten.

Een kadootje sturen is altijd leuk en om een verrassing te krijgen is nog leuker!

Categorie:

Kadootje sturen geurstokjes liefste moeder

Een Origineel kadootje sturen wanneer jij maar wil. Hoe leuk is dat? Laat je inspireren en bestel vandaag eenvoudig één van de leuke verassingen. Voor elke ontvanger kun je een kadootje sturen. Het leukste kadootje vindt je in het assortiment van Flowever.

Geurstokjes  liefste moeder

Thuis is de ideale plek om te doen waar je zin in hebt en gezellig samen te zijn met je eigen gezin, familie en vrienden. Uiteraard kan een heerlijke geur bij deze sfeermomenten niet ontbreken. Een kadootje sturen dat met liefde gegeven wordt is een mooi streven.

Het flesje met de aromatische olie zit inclusief wilgenstokjes met decoratieve bloemetjes verpakt in een mooi cadeau doosje. In het doosje bevindt zich een mooi vormgegeven kaart met daarop liefdevolle, persoonlijke teksten. Het flesje bevat een geurige vloeistof met geur van fris linnen met een vleugje jasmijn bloesem en heeft de inhoud van 50 ml. Het formaat van het cadeau doosje is 20 x 9 x 5,5 cm.

Kadootje sturen

Een klein kadootje sturen zegt soms meer dan duizend woorden. Hier vindt u heel veel leuke, lieve, originele en stoere kadootjes voor alle gelegenheden. Of u nu iemand een hart onder de riem wilt steken, iemand wilt bedanken, feliciteren of wil laten weten wat iemand voor u betekent, bij Flowever vindt u alles bij elkaar!

Soms is een kleine kadootje sturen ideaal als aanvulling op een ander groter cadeau. Of het nu samen het kleine kadootje stuurt  met een mooi kunstbloemen veldboeket of u geeft  alleen de klein presentjes. Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een kadootje waar aandacht aan is besteed.

Wilt u een kadootje sturen maar u bent niet specifiek naar iets of zoek of het staat nog niet vast. Weet u niet wat u precies wilt of heeft u geen idee welk kadootje sturen. Geen probleem, u heeft een goed overzicht op de site en u mag altijd bellen voor persoonlijk advies.

Een kadootje sturen is altijd leuk en om een verrassing te krijgen is nog leuker!

Scroll naar boven