Luminara kaars vintage smal zwart 9 cm Ø en 14 cm H

52,80 incl btw

Nep kaarsen nauwelijks van echt te onderscheiden

9 cm Ø en 14 cm H

Nep kaarsen Luminara stompkaars vintage zwart

Nep kaarsen nauwelijks van echt te onderscheiden!

Afmeting: 9 cm Ø en 14 cm H

Alle Luminara kaarsen in de volksmond nep kaarsen genoemd zijn nauwelijks van echt te onderscheiden, ze zijn voorzien van een Timer optie van 5 uur. Hiermee kunt u elke dag de kaarsen laten branden op hetzelfde moment zonder iets te moeten doen. Uiteraard schakelt de kaars zichzelf uit na 5 uur. Afstandsbediening kan los bijbesteld worden. Kaarsen werken  werken op D batterijen en realiseren ongeveer 500 branduren.

Batterijen worden alleen in combinatie met kaarsen verkocht.

U kan met één afstandsbediening alle kaarsjes op batterij ofwel Luminara kaarsen aan of uit schakelen binnen een afstand van 5 meter.

Nep kaarsen nauwelijks van echt te onderscheiden

– Authentieke wax
– Verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 14 cm, 18 cm en 23 cm
– Diameter: 9 cm
– 5 uur op/ 19 uur Timer
– 500 Branduren met 2 D batterijen (niet bijgeleverd)
– Afstandsbediening(niet bijgeleverd)
– Levertijd: 5-10 werkdagen

Het vlameffect en de echte wax maakt dat Luminara kaarsen ook al worden ze in de volksmond wel nep kaarsen genoemd praktisch niet te onderscheiden zijn van traditionele kaarsen, ze zijn dan ook de meest realistische op de markt.

De led kaarsen van Luminara maken gebruik van de ‘Moving Flame’technologie, geïnspireerd door de kaarsen van Disney. Het indrukwekkende vlameffect en de echte wax maakt dat Luminara kaarsen praktisch niet te onderscheiden zijn van traditionele kaarsen.

Een veilige sfeer van kaarslicht

Luminara kaarsen in de volksmond nep kaarsen genoemd kunnen zonder de risico’s van traditionele kaarsen overal geplaats worden. Denk hierbij aan woningen met kinderen of huisdieren, hotels, woonzorgcentra, kuuroorden, tuinen, theaters, filmlocaties, boten etc. Kortom, een hele reeks van persoonlijke en commerciële omgevingen die profiteren van veilig, mooi en gezellig kaarslicht van de nep kaarsen Luminara genaamd.

De Luminara kaarsen zijn niet alleen elegant, ze zijn de beste keuze als u een veilige maar gezellige warme sfeer wilt van kaarslicht!

Scroll naar boven