,

Interieurspray Intense Amber

19,50 incl btw

Kamersprays Intense Amber

De heerlijke geur van de kamersprays Intense Amber geven een heerlijke subtiele pure geursensatie die je wilt blijven ruiken.

 

Kamersprays Intense Amber hele fijne geurspray

Ontdek de kamersprays van Intense Amber. Deze geurverspreider geeft elke onderdeel van deze parfum een oosters gevoel. De Parfum geeft een warme geur die een heerlijke zoete, warme geur verspreid die overgaat naar amber.

Topnoot: Bergemot, Granium.
Hartnoot: Amber.
Basisnoot: Patchouli, Cistus.

Jezelf verwennen met een leuk geur cadeautje mag altijd, maar ook erg leuk om heerlijke interieurspray cadeau te geven en te krijgen!

Geurvariatie Intense Amber

De allerfijnste geuren in de geurvariatie Intense Amber:

Onze heerlijke geurende Intense Amber zorgt altijd voor de juiste sfeer. Parfumeer uw huis met onze bijzondere, plantaardige kamersprays.

Waarom Interieurspray?

Een Interieurspray heeft meerdere voordelen. Een van de voordelen is dat huisgeuren een muffe geur in uw slaapkamer laat verdwijnen.

Bovendien kunt u iedere ruimte precies zo laten ruiken als u wilt: geef uw woonkamer met onze huisgeuren bijvoorbeeld een frisse boost met een lichte, fruitige bloemengeur. Of creëer een romantische sfeer met zachte, warme houttonen. Ook in uw slaapkamer en badkamer kunt u precies die sfeer creëren die past bij u. Verfrissend, romantisch, knus of verleidelijk, met onze huisgeuren home spray ruiken alle ruimtes heerlijk.

Hoe gebruik je interieurspray?

Een interieurspray ofwel roomspray is zeer eenvoudig in gebruik. Om een lekker geurtje te verspreiden volstaat het om enkele keren te sprayen. Wil je een subtiele geur, spray dan een paar keer door de kamer heen. Wil je meer een intense geur, spray dan meerdere keren op verschillende plekken in de kamer. Alle geuren geven een heerlijke subtiele pure geursensatie die je wilt blijven ruiken!

Waarom kiezen voor deze huisparfums?

Alle producten:

geven een heerlijke pure geursensatie die je wilt blijven ruiken
hebben hun eigen charme
zijn gemaakt op natuurlijke basis van bloemen en planten
geven geen vlekken op interieur of kleding gemaakt van stof
zijn paraffine vrij
zijn dierproef vrij
hebben een hoge kwaliteit geuren

De huisgeuren van Plantes & Parfums drukken elke emotie uit van de dag, een uitnodiging voor een geïnspireerde innerlijke reis.

Poederige huisgeuren

Bovendien hebben we in het assortiment van de huisparfums van Flow-ever ook poederige huisgeuren. Poeder is niet een ingrediënt maar een gevoel wat vaak in huisparfums te vinden is. Poederige geuren hebben vaak iets droogs, zachts en omhullend. Denk aan de geur (en het gevoel) van gezichts-, baby-of talkpoeder. Typerende poederige huisparfums geven een ruimte een schoon en verzorgd gevoel. Poederige interieurparfums zijn: Silk Veil, Cotton Flower en Shiso Tea

Ben jij iemand die graag geniet van een heerlijke geursensatie in je huis. Ontdek dan de kamersprays collectie bij Flowever. Het proberen van zo’n heerlijke geur is zeker de moeite waard!

Huisgeuren zonder chemicaliën

Heerlijke kamersprays gemaakt op basis van natuurlijke essentiële oliën. Ieder ingrediënt is op duurzame manier geteeld, met respect voor milieu! Dit maakt dat elke geur uniek is en een ultieme aangename langdurige geur verspreid. Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!

De kamersprays maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse Zee ligt. Deze stad staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfumerie’, vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren, om originele geuren te creëren.

De kracht van kamersprays

Maak met de interieurspray een onvergetelijke indruk in je ruimten en ervaar de kracht van huisgeuren. Laat je inspireren door de huisgeuren in het assortiment van Flowever en maak van elk geurmoment een mooie herinnering!

Scroll naar boven